• Uitnodiging Zaterdag 25 juni Be Quick Familiedag

  7 jun 2022
 • Zaterdag 25 juni staat in het teken van de jaarlijkse familiedag.

  Dit jaar weer met een mixtoernooi, waarin er teams zijn gevormd met een mix van senioren, junioren en pupillen én er is geprobeerd zoveel mogelijk familieleden bijelkaar in een team te krijgen. Jullie hoeven je hier niet voor op te geven, de teams zijn al gemaakt en verschijnen binnenkort op de site! Het toernooi start om 10.00 uur en de laatste poule wedstrijd zal rond 15.45 uur zijn.

  Vanaf 16.30 zal voor de nodige gezelligheid worden gezorgd op het terras en uiteraard wordt de barbeque ook dit jaar weer aangestoken, verzorgd door slager Weidenaar.

  Er zal na het toernooi een springkussen zijn op het hoofdveld voor de kinderen en rond de klok van 16.30 uur schuift ook Jelmer de Vries aan om de sfeer er even goed in te brengen !

  Tijdens de barbeque worden alle kampioensteams van seizoen 2021-2022 in het zonnetje gezet en kunnen ze de kampioensschaal nog een keer vasthouden. Daarnaast is het natuurlijk hét moment om iemand in het zonnetje te zetten, die een bijzondere bijdrage aan de club heeft geleverd.

  Kortom dé gelegenheid om als Be Quick familie er een gezellige seizoenafsluiting van te maken!!

  Voor het toernooi hoef je je niet op te geven, maar voor de barbeque wel. Dit kan door onderstaand strookje HIER te downloaden in te vullen en vervolgens te mailen naar familiedag@bequickdokkum.nl maar natuurlijk mag deze ook worden ingeleverd in de kantine.

  Opgeven kan tot 15 juni!!

   

  Hartelijke groet van de feestcommissie: Tricia, Aardina, Marjan, Jan en Willy