• Beste leden,

  Het verenigingsleven, de voetbalhumor en vooral de spannende wedstrijden op de eigen velden. Het komt er weer aan! Dankzij de versoepelingen die afgelopen vrijdagavond zijn aangekondigd, hebben we het gewenste perspectief op een normaal en volwaardig seizoen, inclusief toeschouwers langs de lijn. Met de aangekondigde versoepelingen kan de voorbereiding op het seizoen 2021/’22 starten!

  Versoepelingen senioren
  Met ingang van 26 juni is het ook voor senioren weer toegestaan volledig te trainen én wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Hiermee ligt de weg open voor een heerlijke voetbalzomer en een vlekkeloze voorbereiding op het nieuwe seizoen. Belangrijk hierbij is dat er tijd genomen wordt om weer op te trainen en toe te werken naar een normale trainings- en wedstrijdintensiteit. 

  Indien er seniorenteams nog een wedstrijd willen spelen dan kan dat vanaf 3 juli niet meer op het gras. Tevens zijn alle velden op 3 juli bezet i.v.m. de Bonifatiuscup.

  Verder zijn dit nog de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

  • Het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en aanwijzen van zitplekken/staanplekken blijven wel van kracht.
  • De sportkantine mag weer open. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Volg de routes via de pijlen en neem plaats op de aangewezen zitplekken. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) blijft wel van kracht.

  We willen jullie allen een fijne zomer wensen en zien jullie graag weer terug op onze velden.

   

  Bestuur CSV Be Quick Dokkum