• VACATURE: Be Quick Dokkum op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

  20 dec 2019
 • CSV Be Quick Dokkum is met ingang van start seizoen 2020-2021 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie van de heren. Het eerste herenteam speelt momenteel in de 2e Klasse KNVB.

  Be Quick Dokkum is een ambitieuze en tegelijk warme club die haar doelstellingen heeft verwoord in het clubbeleid “Samen presteren met Plezier”. Dit beleid is uitgewerkt in het Herenbeleidsplan.

  Onze clubfilosofie is al decennialang dat de voetbaldoelstellingen worden bereikt met zo veel mogelijk zelf opgeleide spelers. Met uitstekende faciliteiten en een actieve en gezonde clubspirit werken we hier wekelijks hard aan.

  We verwachten van de hoofdtrainer dat hij of zij werkt met bovenstaande uitgangspunten en de spelersgroep hierin zichtbaar beter maakt.

  Lijkt je dit een mooie uitdaging? Dan komen we graag met je in gesprek.

  Solliciteren of interesse?

  We verzoeken kandidaten uiterlijk 1 januari a.s. te solliciteren door een korte motivatie en CV te mailen naar: sjoerd.radersma@knid.nl. Voor nadere inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met Sjoerd Radersma, bestuurslid Voetbaltechnische Zaken: 06 37 47 70 28.