• VACATURE: Be Quick Dokkum op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

  29 nov 2021
 • CSV Be Quick Dokkum is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie Heren met ingang van de start van het seizoen 2022-2023. Het eerste herenteam speelt momenteel in de 2e Klasse KNVB.

  Be Quick Dokkum is een ambitieuze vereniging die haar doelstellingen heeft verwoord in het clubbeleid “Samen presteren met Plezier”. Dit beleid is de basis van o.a. het Herenbeleidsplan.

  Be Quick Dokkum hecht veel waarde aan de jeugdopleiding en stelt alles in het werk om jonge spelers volop kansen te bieden om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. De club wil de voetbaldoelstellingen dan ook graag bereiken met zo veel mogelijk zelf opgeleide spelers. Met uitstekende faciliteiten en een actieve clubspirit werken we hier wekelijks hard aan.

  We zijn op zoek naar een gedreven trainer die de spelersgroep zichtbaar ontwikkelt en herkenbaar laat voetballen. Hij of zij daagt de spelersgroep uit met een moderne werkwijze en een gevarieerd trainingsaanbod. 

  Ben je geïnteresseerd? Dan komen we graag met je in gesprek.

  Solliciteren of interesse?

  We verzoeken kandidaten uiterlijk 6 december a.s. te solliciteren door een korte motivatie en CV te mailen naar: sjoerd.radersma@knid.nl. Voor nadere inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met Sjoerd Radersma, bestuurslid Voetbaltechnische Zaken: 06 37 47 70 28.