• VACATURES BE QUICK: Trainer Heren 2 en Trainer JO19-1

  28 dec 2021
 • CSV Be Quick Dokkum is met ingang van het seizoen 2022-2023 op zoek naar een trainer/coach voor Heren 2 en een trainer/coach voor het jeugdteam JO19-1.  Heren 2 speelt Reserve 1ste Klasse KNVB en JO19-1 speelt momenteel Hoofdklasse. Voor beide vacatures geldt dat er een prachtige uitdaging ligt voor een ambitieuze trainer om de talentvolle spelers van de club te begeleiden in de laatste fase van de opleiding.

  Samen werken aan ambitie en ontwikkeling
  Zowel Heren 2 als JO19-1 zijn belangrijke teams in de prestatieve tak van Be Quick Dokkum. Met zelf opgeleide spelers wil Be Quick Dokkum haar voetbalambities verwezenlijken. Er ligt daarom een sterke verbinding tussen de teams JO19, Heren 2 en Heren 1 van de club. Ontwikkelen van spelers en trainers en het samen leren winnen zijn belangrijke elementen in het laatste deel van de opleiding.

  Be Quick Dokkum gaat vanaf begin 2022 in de jeugd werken volgens het programma Kwaliteit & Performance. In het voorjaar hoopt Be Quick de certificering van haar Voetbalopleiding hiervoor binnen te halen. Voor beide vacatures geldt mede daarom dat kandidaten in het bezit dienen te zijn van UEFA C, dan wel gestart wordt met deze opleiding. Be Quick Dokkum biedt trainers ondersteuning om de trainersdiploma’s te halen.

  Voor meer informatie of vragen over beide vacatures, neem contact op met:

  -             Sjoerd Radersma, Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken:  06 – 37 47 70 28.

  Belangstellenden kunnen tot en met 8 januari a.s. reageren door een korte motivatie en een overzicht van de trainerservaring te mailen naar Sjoerd Radersma: sjoerd.radersma@knid.nl