• Van de organisatie van de Toerkoop Voetbaldagen

  4 mei 2021
 • Beste sportvrienden,

  Gisteren, op de eerste dag van de Toerkoop Voetbaldagen, hadden we een prachtige sport- en speldag. Het was schitterend voetbalweer en er werd volop gestreden door de 120 enthousiaste voetballers voor de ereplaatsen per leeftijdscategorie. De foto’s van deze eerste dag staan dan ook al op onze  Be Quick website.

  Helaas hebben we vanochtend moeten besluiten om de tweede dag van de Toerkoop voetbaldagen te cancelen. Gezien de vele voorspelde regenbuien in combinatie met de harde wind en door de beperkende huidige coronamaatregelen, waardoor er geen mogelijkheid is om de kantine en boxen te openen, hebben we deze keuze helaas moeten maken. Niemand zit op dit moment te wachten op verkouden en/of zieke kinderen.

  Maar niet getreurd! We hebben vanochtend ook het besluit genomen om deze tweede dag van de Toerkoop Voetbaldagen te verschuiven naar zaterdag 5 juni a.s.. De Teams zijn ingedeeld, de schema’s blijven bestaan, de medailles liggen klaar en dus staat ons niets in de weg om deze tweede dag alsnog te organiseren. Het enige wat we nodig hebben is mooi voetbalweer, volop begeleiders en vooral enthousiaste spelers. Laten we dus hopen dat het op 5 juni in ieder geval schitterend voetbalweer is!   

  Binnenkort komen we met meer informatie. Houd vooral de social media van Be Quick in de gaten. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunnen jullie die via voetbaldagen@bequickdokkum.nl kenbaar maken.

  De organisatie,

  Ivan, Remco en Wim