• Van Tuijl Verhuur en Be Quick blazen voort!!

  16 apr 2021
 • Van Tuijl Verhuur mag dan gevestigd zijn in het nabijgelegen Driezum, het is beslist geen onbekende naam in Dokkum en al zeker niet bij Be Quick Dokkum. Van Tuijl Verhuur is namelijk al jaren toeleverancier van o.a. diverse opblaas- en feestartikelen tijdens de jaarlijks georganiseerde, en onder de Be Quick-ers zeer geliefde voetbaldagen. Ook tijdens de komende mei vakantie zullen deze dagen weer voor de Be Quick jeugd worden georganiseerd en de organisatie heeft ons inmiddels laten weten dat ze opnieuw op Van Tuijl Verhuur kunnen rekenen.

  Tevens zijn wij verheugd dat wij als sponsorcommissie kunnen melden dat er de komende jaren een reclamebord van zes meter van Van Tuijl Verhuur langs ons hoofdveld zal hangen. We willen Maarten langs deze weg nogmaals hartelijk danken voor de goede service in de afgelopen jaren en hopen op nog vele jaren van fijn samenwerken.

  Mocht u binnenkort ook eens iemand willen verrassen en bent u op zoek naar een prachtig opblaasbare pop, bij Van Tuijl Verhuur kunt u de meest fantastische Abraham of Sarah opblaasbare poppen huren, maar ook voor iedere andere leeftijd is er een pop te huren. Verder hebben ze natuurlijk ook poppen voor Pensioen, Huwelijk jubileums, Geboorte etc.

   

  Meer informatie vindt u op: https://www.vtverhuur.nl/