• Hier vind je voor alle jeugdteams de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020-2021.

  De indeling is voorlopig, omdat er mogelijk nog een aantal wijzigingen kunnen komen door bijvoorbeeld nieuwe of late afmeldingen.

  Wijze van indelen
  Bij het indelen van de teams is zorgvuldig te werk gegaan. Er is gebruik gemaakt van de beoordelingen door trainers en leiders en van scoutingsgegevens van onze interne scouts. Daarnaast hebben de Hoofden Jeugdopleiding, op basis van tussenbeoordelingen en scoutingsgegevens, wedstrijden en trainingen bekeken. Tevens hebben verschillende spelers mee kunnen trainen en spelen met andere teams, zodat het inzicht nog meer verbreed is.

  Opgemerkt moet worden dat het beeld, vanwege de Coronacrisis, met name is gebaseerd op de periode voor de winterstop. De Hoofden Jeugdopleiding  (voor de selectieteams) en het Jeugdbestuur hebben in een gezamenlijke bijeenkomst per leeftijdscategorie de bijgevoegde voorlopige teamindeling gemaakt. Bij de breedteteams is waar mogelijk rekening gehouden met de vooraf aangegeven wensen van spelers.

  Eerste aanspreekpunt bij vragen
  Uiteraard kan het zijn, dat je vragen hebt. Graag dan per aangegeven categorie de volgende personen uit het jeugdbestuur als aanspreekpunt gebruiken:

  • JO17/JO19/MO17/MO19:¬†Arjen Beckers
  • JO15/MO15:Wilbert Wensink
  • JO12/JO13/MO13:Jan Pieter Talsma
  • JO10/JO11/MO11:Richard Knoop
  • JO7/JO8/JO9:Arjan Louwsma

  Contactgegevens vind je onder kopje Contact op de site. Ook als je komend seizoen een team wilt ondersteunen als leider of trainer ben je bij deze personen aan het juiste adres.