• Hier vind je voor alle jeugdteams de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019-2020.

  De indeling is voorlopig, omdat er mogelijk nog een aantal wijzigingen kunnen komen door bijvoorbeeld late afmeldingen.

  Wijze van indelen
  Bij het indelen van de teams is zorgvuldig te werk gegaan. Er is gebruik gemaakt van de beoordelingen door trainers en leiders en van scoutingsgegevens van onze interne scouts. Daarnaast hebben leden van de Technische Commissie Jeugd, op basis van tussenbeoordelingen en scoutingsgegevens, wedstrijden en trainingen bekeken. Tevens hebben verschillende spelers mee kunnen trainen en spelen met andere teams, zodat het inzicht nog meer verbreed is.

  De Technische Commissie (voor de selectieteams) en het Jeugdbestuur hebben in een gezamenlijke bijeenkomst per leeftijdscategorie de bijgevoegde voorlopige teamindeling gemaakt. Bij de breedteteams is waar mogelijk rekening gehouden met de vooraf aangegeven wensen van spelers.

  Eerste aanspreekpunt bij vragen
  De ervaring is dat er sprake kan zijn van (lichte) teleurstelling over de indeling. We hebben eerder aangegeven dat we erop rekenen dat spelers en ouders hier op de juiste manier mee omgaan. Dit blijft het uitgangspunt. Uiteraard kan het zijn, dat je vragen hebt. Graag dan per aangegeven categorie de volgende personen uit het jeugdbestuur als aanspreekpunt gebruiken:

  • JO17/JO19/MO17/MO19: Arjen Beckers
  • JO15/MO15: Wilbert Wensink
  • JO12/JO13/MO13: Jan Pieter Talsma
  • JO12/JO13/MO13: Miranda Grevink
  • JO10/JO11/MO11: Richard Knoop
  • JO7/JO8/JO9: Arjan Louwsma

  Contactgegevens vind je onder kopje Contact op de site. Ook als je een team wilt ondersteunen als bijvoorbeeld leider ben je bij deze personen aan het juiste adres.

  Aftrap seizoen

  Sommige selectieteams gaan nog voor de zomerstop een paar keer trainen. Hierover krijgt het betreffende team informatie van de trainer. De meeste teams zullen na de zomervakantie van start gaan. Noteer alvast: woensdag 28 augustus a.s. voor de aftrapbijeenkomst voor alle jeugdtrainers en -leiders in ons clubhuis!

  Een fijne zomer toegewenst en tot in het nieuwe seizoen 2019-2020!

  Het Jeugdbestuur en de Technische Commissie Jeugd