• Op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei organiseert Be Quick Dokkum de 7e editie van de Bonifatiuscup voor U13 en U15 teams. Gedurende beide dagen zijn meer dan 500 spelers actief op het Tolhuispark in Dokkum. In de loop der jaren is het toernooi gegroeid in naamsbekendheid en trekt clubs en publiek uit verschillende regio’s van Nederland en het buitenland. Naast het spelen van wedstrijden biedt de organisatie deelnemende teams een overnachting, ontbijt, lunches, diner en verschillende nevenactiviteiten.

  Er moet veel gebeuren en we zijn daarom op zoek naar vrijwilligers. Het gaat onder andere om veldcoördinatie, maaltijden klaarmaken en serveren, opruim- en schoonmaakwerkzaamheden, ondersteuning bij de penaltycontest en werkzaamheden op het foodplein zoals hamburgerverkoop.

  We zoeken Be Quickers die mee willen helpen om ook deze editie tot een onvergetelijke belevenis voor de deelnemers te maken. Het is enorm leuk en je werkt samen met andere enthousiaste vrijwilligers. Vraag het maar aan vrijwilligers en deelnemers van de vorige edities van de Bonifatiuscup!

  Tevens bieden wij mogelijkheden voor leuke en leerzame (meeloop)stages tijdens beide dagen voor bijvoorbeeld MBO-studenten of scholieren van het voortgezet onderwijs. In voorgaande jaren hebben wij vaker studenten en scholieren begeleid.

  Interesse? Meer weten? Stuur een mail naar info@bonifatiuscup.nl

   

  Team Bonifatiuscup 2023

  Geeke, Karel, Marcel, Marjan, Saskia, Sjoerd en Sonja